Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 601g3094kcal98.8g0g304.5g0g
Herkkusieni 160g26kcal3.4g0.5g0.5g2.4g
Pasta Torino tumma501g1752kcal90.1g295.3g19.5g30g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)401g340kcal4g14g28g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3544g10482kcal395.4g630.2g705.4g68.6g
Valittu annoskoko1772g5241kcal197.7g315.1g352.7g34.3g
Annoskoko puolitettuna886g2621kcal98.9g157.6g176.4g17.2g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201