Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 751g3867kcal123.4g0g380.6g0g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Pasta Torino tumma626g2190kcal112.6g369.2g24.4g37.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)501g426kcal5g17.5g35g0g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4430g13103kcal494g787.8g882g85.6g
Valittu annoskoko2215g6552kcal247g393.9g441g42.8g
Annoskoko puolitettuna1108g3276kcal123.5g197g220.5g21.4g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201