Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 1051g5414kcal172.8g0g532.8g0g
Herkkusieni 280g45kcal5.9g0.8g0.9g4.2g
Pasta Torino tumma876g3066kcal157.7g516.8g34.2g52.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)701g596kcal7g24.5g49.1g0g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6202g18344kcal691.8g1102.8g1234.8g120.2g
Valittu annoskoko3101g9172kcal345.9g551.4g617.4g60.1g
Annoskoko puolitettuna1551g4586kcal173g275.7g308.7g30.1g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201