Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 1201g6187kcal197.5g0g609g0g
Herkkusieni 320g51kcal6.7g1g1.1g4.8g
Pasta Torino tumma1001g3504kcal180.2g590.7g39g60.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)801g681kcal8g28g56.1g0g
Sipuli (kuorittu)220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7088g20965kcal790.6g1260.6g1411.2g137.2g
Valittu annoskoko3544g10482kcal395.3g630.3g705.6g68.6g
Annoskoko puolitettuna1772g5241kcal197.7g315.2g352.8g34.3g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201