Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 1352g6961kcal222.2g0g685.1g0g
Herkkusieni 360g57kcal7.6g1.1g1.2g5.4g
Pasta Torino tumma1126g3942kcal202.7g664.5g43.9g67.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)901g766kcal9g31.5g63.1g0g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7974g23585kcal889.4g1418g1587.6g154.4g
Valittu annoskoko3987g11793kcal444.7g709g793.8g77.2g
Annoskoko puolitettuna1994g5896kcal222.4g354.5g396.9g38.6g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201