Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 150g773kcal24.7g0g76.1g0g
Herkkusieni 40g6.4kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Pasta Torino tumma125g438kcal22.5g73.8g4.9g7.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100g85kcal1g3.5g7g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g2621kcal98.8g157.4g176.4g17.2g
Valittu annoskoko443g1310kcal49.4g78.7g88.2g8.6g
Annoskoko puolitettuna222g655kcal24.7g39.4g44.1g4.3g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201