Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 1502g7734kcal246.9g0g761.2g0g
Herkkusieni 401g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Pasta Torino tumma1251g4380kcal225.3g738.3g48.8g75.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1001g851kcal10g35g70.1g0g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8860g26206kcal988.4g1575.4g1764g171.6g
Valittu annoskoko4430g13103kcal494.2g787.7g882g85.8g
Annoskoko puolitettuna2215g6551kcal247.1g393.9g441g42.9g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201