Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 300g1547kcal49.4g0g152.2g0g
Herkkusieni 80g13kcal1.7g0.2g0.3g1.2g
Pasta Torino tumma250g876kcal45.1g147.7g9.8g15g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1772g5241kcal197.8g315g352.8g34.2g
Valittu annoskoko886g2621kcal98.9g157.5g176.4g17.1g
Annoskoko puolitettuna443g1310kcal49.5g78.8g88.2g8.6g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201