Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkana-peruna sosekeitto

Kuori ja pilko porkkanat ja perunat kattilaan.

Lisää joukkoon sipulit.

Tavallisen sipulin voi laittaa lohkoiksi.

Lisää vettä niin, että kasvikset peittyvät.

Laita joukkoon myös kasviliemikuutio.

Keitä kasvikset kypsäksi.

Tämän jälkeen ala soseuttaa sauvasekoittimella kasviksia soseeksi.

Lisää pippuria myllystä sekä hienonnettua basilikaa.

Kun keitto on sosetta, lisää joukkoon vielä maito ja tuorejuusto

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 585g191kcal3.6g32.5g1.2g14.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 420g320kcal7.9g65.1g0.8g4.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 30g52kcal2.3g0.7g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2519g1352kcal41g224g19g45g
Valittu annoskoko1260g676kcal20.5g112g9.5g22.5g
Annoskoko puolitettuna630g338kcal10.3g56g4.8g11.3g
Arvot/100g100g54kcal1.6g8.9g0.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96242