Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punainen kasvis-sosekeitto

1. Kuori sipulit ja valkosipulit

2. Pilko kaikki kasvikset pienehköiksi kuutioiksi.

3. Lisää oliiviöljy laakeaan kattilaan, anna lämmetä hetken.

Lisää pilkotut kasvikset kattilaan, ja anna niiden pehmetä n. 10 min ajan välillä sekoitellen.

4. Kun kasvikset ovat pehmenneet, lisää tomaattimurska, tomaattimehu ja mausteet (täysin mielenmukaan, itse tykkään vahvemmasta mausta), ainakin ripaus kaikkia.

Lisää myös chiliä halutessasi!

5. Soseuta keitto sauvasekoittimella, kun keitto on vielä murskan ja mehun jäljiltä viileää.

6. Nosta takaisin liedelle ja anna lämmetä.

Valmista on, herkullista sekä lämpimänä että kylmänä, sopii hyvin esim vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Ippeliina

Molli sanoi...

Oli tosi hyvää, itse käytin kyllä normaalia tomaattisosetta ja lisäsin vihreetä salsa verdeä muutaman lusikallisen. Oli kuitenkin niin hyvää, että krantummatkin syöjät tykkäsivät santsikieroksille saakka.

sunnuntai 18.01.2009 klo 21:33

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 230g67kcal2.2g10.4g0.9g4.4g
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g390g94kcal4.7g16.8g0.8g0g
Tomaattimehu (Eldorado), annos 200g500g90kcal5g15g5g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3297g694kcal31.2g112.6g16.8g19.6g
Valittu annoskoko1649g347kcal15.6g56.3g8.4g9.8g
Annoskoko puolitettuna824g174kcal7.8g28.2g4.2g4.9g
Arvot/100g100g21kcal0.9g3.4g0.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96243