Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)750g1200kcal142.5g0g67.5g0g
Punajuuri 500g192kcal5g34.5g1g12.5g
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Pavut,ruskeat suolaliemess170g170kcal12.1g25.5g2g36.7g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g15g135kcal0g0g15g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.7g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4420g3973kcal337.6g237.6g173.8g121.6g
Valittu annoskoko2210g1986kcal168.8g118.8g86.9g60.8g
Annoskoko puolitettuna1105g993kcal84.4g59.4g43.5g30.4g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259