Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g930kcal106.4g0g56g0g
Sipuli (kuorittu)98g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g350g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot280g98kcal3.6g16.8g0.8g4.2g
Peruna, keskikokoinen 60g588g353kcal8.8g76.4g0.6g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g3204kcal244.4g222.4g145.4g32.2g
Valittu annoskoko1890g1602kcal122.2g111.2g72.7g16.1g
Annoskoko puolitettuna945g801kcal61.1g55.6g36.4g8.1g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320