Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1062kcal121.6g0g64g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot320g112kcal4.2g19.2g1g4.8g
Peruna, keskikokoinen 60g672g403kcal10.1g87.4g0.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g3661kcal279.6g254.4g166.2g36.6g
Valittu annoskoko2160g1831kcal139.8g127.2g83.1g18.3g
Annoskoko puolitettuna1080g915kcal69.9g63.6g41.6g9.2g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320