Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha720g1195kcal136.8g0g72g0g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot360g126kcal4.7g21.6g1.1g5.4g
Peruna, keskikokoinen 60g756g454kcal11.3g98.3g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g4119kcal314.2g286g187.2g41.2g
Valittu annoskoko2430g2059kcal157.1g143g93.6g20.6g
Annoskoko puolitettuna1215g1030kcal78.6g71.5g46.8g10.3g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320