Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot40g14kcal0.5g2.4g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g84g50kcal1.3g10.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g458kcal35g31.8g20.8g4.6g
Valittu annoskoko270g229kcal17.5g15.9g10.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna135g115kcal8.8g8g5.2g1.2g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320