Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot80g28kcal1g4.8g0.2g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g168g101kcal2.5g21.8g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g915kcal69.8g63.4g41.6g9.2g
Valittu annoskoko540g458kcal34.9g31.7g20.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna270g229kcal17.5g15.9g10.4g2.3g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320