Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot100g35kcal1.3g6g0.3g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g210g126kcal3.1g27.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g1144kcal87.4g79.6g52g11.6g
Valittu annoskoko675g572kcal43.7g39.8g26g5.8g
Annoskoko puolitettuna338g286kcal21.9g19.9g13g2.9g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320