Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.6g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot120g42kcal1.6g7.2g0.4g1.8g
Peruna, keskikokoinen 60g252g151kcal3.8g32.8g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1373kcal104.8g95.4g62.6g13.8g
Valittu annoskoko810g687kcal52.4g47.7g31.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna405g343kcal26.2g23.9g15.7g3.5g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320