Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 500g1637kcal41.2g321.9g10g38g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g49g176kcal6.3g34.1g1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g3624kcal95g712g22g79.6g
Valittu annoskoko1056g1812kcal47.5g356g11g39.8g
Annoskoko puolitettuna528g906kcal23.8g178g5.5g19.9g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425