Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 583g1909kcal48.1g375.6g11.7g44.3g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g57g205kcal7.4g39.8g1.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g4228kcal111g830.8g25.8g92.8g
Valittu annoskoko1232g2114kcal55.5g415.4g12.9g46.4g
Annoskoko puolitettuna616g1057kcal27.8g207.7g6.5g23.2g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425