Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 750g2455kcal61.9g482.9g15g57g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g73g263kcal9.5g51.2g1.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g5436kcal142.8g1068.2g33g119.4g
Valittu annoskoko1584g2718kcal71.4g534.1g16.5g59.7g
Annoskoko puolitettuna792g1359kcal35.7g267.1g8.3g29.9g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425