Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 83g273kcal6.9g53.7g1.7g6.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g8.1g29kcal1.1g5.7g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g604kcal16g118.8g3.8g13.2g
Valittu annoskoko176g302kcal8g59.4g1.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna88g151kcal4g29.7g1g3.3g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.8g1.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425