Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 833g2728kcal68.7g536.5g16.7g63.3g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g81g292kcal10.6g56.9g1.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g6040kcal158.6g1186.8g36.8g132.6g
Valittu annoskoko1760g3020kcal79.3g593.4g18.4g66.3g
Annoskoko puolitettuna880g1510kcal39.7g296.7g9.2g33.2g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425