Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 1000g3273kcal82.5g643.8g20g76g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g98g351kcal12.7g68.2g2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g7248kcal190.4g1424g44g159.2g
Valittu annoskoko2112g3624kcal95.2g712g22g79.6g
Annoskoko puolitettuna1056g1812kcal47.6g356g11g39.8g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425