Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 1166g3819kcal96.2g751.2g23.3g88.6g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vesi1166g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g114g409kcal14.8g79.6g2.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g8456kcal222g1661.6g51.4g185.6g
Valittu annoskoko2464g4228kcal111g830.8g25.7g92.8g
Annoskoko puolitettuna1232g2114kcal55.5g415.4g12.9g46.4g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425