Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 125g409kcal10.3g80.5g2.5g9.5g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g12g44kcal1.6g8.5g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g906kcal23.8g178g5.6g20g
Valittu annoskoko264g453kcal11.9g89g2.8g10g
Annoskoko puolitettuna132g227kcal6g44.5g1.4g5g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425