Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 1333g4364kcal110g858.5g26.7g101.3g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g130g468kcal16.9g91g2.7g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5632g9664kcal253.8g1899g58.8g212.2g
Valittu annoskoko2816g4832kcal126.9g949.5g29.4g106.1g
Annoskoko puolitettuna1408g2416kcal63.5g474.8g14.7g53.1g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425