Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 1500g4910kcal123.7g965.8g30g114g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g146g526kcal19g102.4g3.1g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g10872kcal285.4g2136.4g66.2g238.8g
Valittu annoskoko3168g5436kcal142.7g1068.2g33.1g119.4g
Annoskoko puolitettuna1584g2718kcal71.4g534.1g16.6g59.7g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425