Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 167g546kcal13.7g107.3g3.3g12.7g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g16g59kcal2.1g11.4g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g1208kcal31.6g237.4g7.2g26.6g
Valittu annoskoko352g604kcal15.8g118.7g3.6g13.3g
Annoskoko puolitettuna176g302kcal7.9g59.4g1.8g6.7g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425