Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 1666g5455kcal137.5g1073.1g33.3g126.6g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Vesi1666g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g163g585kcal21.1g113.7g3.4g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g12081kcal317.2g2373.6g73.4g265.2g
Valittu annoskoko3520g6040kcal158.6g1186.8g36.7g132.6g
Annoskoko puolitettuna1760g3020kcal79.3g593.4g18.4g66.3g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425