Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 2000g6548kcal165g1288g40g152g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g195g702kcal25.3g136.5g4.1g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8450g14500kcal380.6g2849g88.2g318.4g
Valittu annoskoko4225g7250kcal190.3g1424.5g44.1g159.2g
Annoskoko puolitettuna2113g3625kcal95.2g712.3g22.1g79.6g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425