Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 208g682kcal17.2g134.1g4.2g15.8g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g20g73kcal2.6g14.2g0.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g1510kcal39.6g296.6g9.2g33.2g
Valittu annoskoko440g755kcal19.8g148.3g4.6g16.6g
Annoskoko puolitettuna220g378kcal9.9g74.2g2.3g8.3g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425