Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 250g818kcal20.6g161g5g19g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g24g88kcal3.2g17.1g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g1812kcal47.6g356.2g11g39.8g
Valittu annoskoko528g906kcal23.8g178.1g5.5g19.9g
Annoskoko puolitettuna264g453kcal11.9g89.1g2.8g10g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425