Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 333g1091kcal27.5g214.6g6.7g25.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g33g117kcal4.2g22.7g0.7g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g2416kcal63.4g474.6g14.8g53g
Valittu annoskoko704g1208kcal31.7g237.3g7.4g26.5g
Annoskoko puolitettuna352g604kcal15.9g118.7g3.7g13.3g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425