Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 375g1228kcal30.9g241.4g7.5g28.5g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g37g132kcal4.8g25.6g0.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g2718kcal71.4g534g16.6g59.8g
Valittu annoskoko792g1359kcal35.7g267g8.3g29.9g
Annoskoko puolitettuna396g680kcal17.9g133.5g4.2g15g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425