Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 4000g13096kcal330g2576g80g304g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g390g1404kcal50.7g273g8.2g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16900g29000kcal761.4g5698g176.4g636.8g
Valittu annoskoko8450g14500kcal380.7g2849g88.2g318.4g
Annoskoko puolitettuna4225g7250kcal190.4g1424.5g44.1g159.2g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425