Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 42g136kcal3.4g26.8g0.8g3.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g4.1g15kcal0.5g2.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g302kcal7.8g59.2g1.8g6.8g
Valittu annoskoko88g151kcal3.9g29.6g0.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna44g76kcal2g14.8g0.5g1.7g
Arvot/100g100g171kcal4.4g33.6g1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425