Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 417g1364kcal34.4g268.3g8.3g31.7g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g41g146kcal5.3g28.4g0.9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g3020kcal79.4g593.4g18.4g66.4g
Valittu annoskoko880g1510kcal39.7g296.7g9.2g33.2g
Annoskoko puolitettuna440g755kcal19.9g148.4g4.6g16.6g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425