Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Peruna, vanha, kuorittu 367g279kcal6.9g56.9g0.7g3.7g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala7.3g21kcal1.5g0.4g1.5g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g334g534kcal32.4g25.7g32.7g2.3g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g100g130kcal11g1.5g9g0g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g2084kcal107.4g194.8g92g22.2g
Valittu annoskoko2016g1042kcal53.7g97.4g46g11.1g
Annoskoko puolitettuna1008g521kcal26.9g48.7g23g5.6g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530