Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 61g47kcal1.1g9.5g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.2g3.4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g56g89kcal5.4g4.3g5.4g0.4g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g17g22kcal1.8g0.3g1.5g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g347kcal17.6g32.8g15.2g3.6g
Valittu annoskoko336g174kcal8.8g16.4g7.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna168g87kcal4.4g8.2g3.8g0.9g
Arvot/100g100g52kcal2.6g4.9g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530