Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Peruna, vanha, kuorittu 1100g837kcal20.7g170.5g2.2g11g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22g62kcal4.4g1.1g4.4g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g1000g1600kcal97g77g98g7g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g300g390kcal33g4.5g27g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12088g6248kcal321.6g583.6g276g66.8g
Valittu annoskoko6044g3124kcal160.8g291.8g138g33.4g
Annoskoko puolitettuna3022g1562kcal80.4g145.9g69g16.7g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530