Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 122g93kcal2.3g19g0.2g1.2g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.4g6.8kcal0.5g0.1g0.5g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g111g178kcal10.8g8.6g10.9g0.8g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g33g43kcal3.7g0.5g3g0g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g695kcal35.8g65g30.6g7.4g
Valittu annoskoko672g347kcal17.9g32.5g15.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna336g174kcal9g16.3g7.7g1.9g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530