Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g85g305kcal6.8g66.9g0.4g1.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g400g912kcal76g0g68g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g265g265kcal19.9g39.8g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä200g150kcal8.2g25g1.6g6.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3230g3344kcal225.6g269g148.8g17g
Valittu annoskoko1615g1672kcal112.8g134.5g74.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna808g836kcal56.4g67.3g37.2g4.3g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586