Elovena-kauraletut

(16 kpl)

2 munaa
3 dl maitoa
3 dl Elovena-kaurahiutaleita
1/3 tl suolaa
1 - 2 rkl sokeria
1 tl kardemummaa
1 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tl vanilliinisokeria
Paistamiseen: Juoksevaa Sunnuntaita

1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.

Lisää joukkoon maito, kaurahiutaleet, suola, sokeri ja kardemumma.

Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.

2. Lisää taikinaan Juokseva Sunnuntai ja vanilliinisokeri.

3. Paista miedolla lämmöllä ohukaispannussa ohuita, kauniin ruskeita, pieniä lettuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Rj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen524g173kcal17.3g25.7g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl210g713kcal29.4g117.4g14g23.1g
Sokeri 21g85kcal0g20.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8.7g27kcal1g5.2g0.6g2.4g
Culinesse (Flora), annos 10g18g80kcal0.1g0.1g8.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu227g286kcal25g0.7g20.4g0g
Mansikkahillo, kevyt (Den gamle fabrik)112g134kcal0.6g33.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2254g3054kcal146.8g420.8g89g51g
Valittu annoskoko1127g1527kcal73.4g210.4g44.5g25.5g
Annoskoko puolitettuna564g764kcal36.7g105.2g22.3g12.8g
Arvot/100g100g136kcal6.5g18.7g3.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96595