Elovena-kauraletut

(16 kpl)

2 munaa
3 dl maitoa
3 dl Elovena-kaurahiutaleita
1/3 tl suolaa
1 - 2 rkl sokeria
1 tl kardemummaa
1 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tl vanilliinisokeria
Paistamiseen: Juoksevaa Sunnuntaita

1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.

Lisää joukkoon maito, kaurahiutaleet, suola, sokeri ja kardemumma.

Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.

2. Lisää taikinaan Juokseva Sunnuntai ja vanilliinisokeri.

3. Paista miedolla lämmöllä ohukaispannussa ohuita, kauniin ruskeita, pieniä lettuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Rj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl120g407kcal16.8g67.1g8g13.2g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.5g3g0.3g1.4g
Culinesse (Flora), annos 10g10g46kcal0g0g5.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu130g164kcal14.3g0.4g11.7g0g
Mansikkahillo, kevyt (Den gamle fabrik)64g77kcal0.3g19.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g1745kcal83.6g240.8g50.8g29.2g
Valittu annoskoko644g872kcal41.8g120.4g25.4g14.6g
Annoskoko puolitettuna322g436kcal20.9g60.2g12.7g7.3g
Arvot/100g100g136kcal6.5g18.7g3.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96595