Elovena-kauraletut

(16 kpl)

2 munaa
3 dl maitoa
3 dl Elovena-kaurahiutaleita
1/3 tl suolaa
1 - 2 rkl sokeria
1 tl kardemummaa
1 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tl vanilliinisokeria
Paistamiseen: Juoksevaa Sunnuntaita

1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.

Lisää joukkoon maito, kaurahiutaleet, suola, sokeri ja kardemumma.

Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.

2. Lisää taikinaan Juokseva Sunnuntai ja vanilliinisokeri.

3. Paista miedolla lämmöllä ohukaispannussa ohuita, kauniin ruskeita, pieniä lettuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Rj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen337g111kcal11.1g16.5g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl135g458kcal18.9g75.5g9g14.8g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.6g18kcal0.6g3.4g0.4g1.6g
Culinesse (Flora), annos 10g11g52kcal0.1g0.1g5.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu146g184kcal16.1g0.4g13.1g0g
Mansikkahillo, kevyt (Den gamle fabrik)72g86kcal0.4g21.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1449g1963kcal94.4g270.8g57.2g32.8g
Valittu annoskoko725g982kcal47.2g135.4g28.6g16.4g
Annoskoko puolitettuna362g491kcal23.6g67.7g14.3g8.2g
Arvot/100g100g136kcal6.5g18.7g3.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96595