Elovena-kauraletut

(16 kpl)

2 munaa
3 dl maitoa
3 dl Elovena-kaurahiutaleita
1/3 tl suolaa
1 - 2 rkl sokeria
1 tl kardemummaa
1 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tl vanilliinisokeria
Paistamiseen: Juoksevaa Sunnuntaita

1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.

Lisää joukkoon maito, kaurahiutaleet, suola, sokeri ja kardemumma.

Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.

2. Lisää taikinaan Juokseva Sunnuntai ja vanilliinisokeri.

3. Paista miedolla lämmöllä ohukaispannussa ohuita, kauniin ruskeita, pieniä lettuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Rj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen449g148kcal14.8g22g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl180g611kcal25.2g100.6g12g19.8g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.5g23kcal0.8g4.5g0.5g2.1g
Culinesse (Flora), annos 10g15g69kcal0.1g0.1g7.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu195g245kcal21.4g0.6g17.5g0g
Mansikkahillo, kevyt (Den gamle fabrik)96g115kcal0.5g28.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g2618kcal125.6g361g76.2g43.8g
Valittu annoskoko966g1309kcal62.8g180.5g38.1g21.9g
Annoskoko puolitettuna483g654kcal31.4g90.3g19.1g11g
Arvot/100g100g136kcal6.5g18.7g3.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96595