Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu200g600kcal8.2g8g60g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150g96kcal4.8g7.2g5.3g0g
Katkarapu 80g55kcal11.6g0g0.9g0g
Sieni-sipulihakkelus 100g27kcal1.5g2.8g0.4g2.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g50g7kcal0.5g1.5g0g0g
Tilli mauste2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1175g1583kcal53.6g41.4g133.2g5.6g
Valittu annoskoko587g792kcal26.8g20.7g66.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna294g396kcal13.4g10.4g33.3g1.4g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636