Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl334g257kcal56.7g0g3.3g0g
Kampasimpukka, annos 30g334g289kcal55.7g7.7g2.3g0g
Katkarapu 125g86kcal18.1g0g1.4g0g
Paprika vihreä 142g30kcal1.3g3.5g0.4g2.7g
Paprika, punainen142g37kcal1.3g6.5g0.6g2.8g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g28kcal1.1g1.1g2.2g0.2g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)309g124kcal3.4g22.2g1.5g4.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 167g172kcal5.8g30g1.8g4.8g
Sitruunamehu, laimentamaton8.3g1.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 17g150kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3310g2382kcal288.8g147.4g61.2g32g
Valittu annoskoko1655g1191kcal144.4g73.7g30.6g16g
Annoskoko puolitettuna828g596kcal72.2g36.9g15.3g8g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97188