Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl467g360kcal79.4g0g4.7g0g
Kampasimpukka, annos 30g467g405kcal78g10.7g3.3g0g
Katkarapu 175g120kcal25.3g0g1.9g0g
Paprika vihreä 199g42kcal1.9g5g0.6g3.8g
Paprika, punainen199g51kcal1.8g9.1g0.8g4g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g40kcal1.5g1.5g3g0.2g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)432g173kcal4.8g31.1g2.2g6.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 234g241kcal8.1g42.1g2.5g6.8g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 24g210kcal0g0g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4634g3335kcal404.4g206.6g85.8g45.2g
Valittu annoskoko2317g1668kcal202.2g103.3g42.9g22.6g
Annoskoko puolitettuna1159g834kcal101.1g51.7g21.5g11.3g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97188